OPVALLEND: Zlatan Ibrahimovic looft Anderlecht-huurling

Zlatan Ibrahimovic is onder de indruk van RSC Anderecht-huurling Isaac Kiese Thelin. Hij wordt momenteel door de Brusselaars verhuurd aan Waasland-Beveren en doet het daar uitstekend. Ibrahimovic speelde al bij de beloften van Zweden met Thelin samen. Misschien gebeurt dat opnieuw op het WK 2018, want Ibrahimovic zou zich toch beschikbaar willen stellen.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik kijk niet zo veel naar andere aanvallers, maar ik ken Isaac al een tijdje en het verbaast me niks dat hij het zo goed doet”, stelt de aanvaller van Manchester United in de Zweedse media.

“Misschien heeft Zweden Zlatan niet meer nodig, nu Isaac het zo goed doet. Nee, ik denk dat Isaac zich goed voelt waar hij nu speelt. Voetbal is vijftig procent mentale sterkte, dat heb ik al vaker gezegd. Als je zelfvertrouwen hebt, is het makkelijker om te presteren.”

Het bericht OPVALLEND: Zlatan Ibrahimovic looft Anderlecht-huurling verscheen eerst op Voetbal4u.be.

OPVALLEND: Zlatan Ibrahimovic looft Anderlecht-huurling

Zlatan Ibrahimovic is onder de indruk van RSC Anderecht-huurling Isaac Kiese Thelin. Hij wordt momenteel door de Brusselaars verhuurd aan Waasland-Beveren en doet het daar uitstekend. Ibrahimovic speelde al bij de beloften van Zweden met Thelin samen. Misschien gebeurt dat opnieuw op het WK 2018, want Ibrahimovic zou zich toch beschikbaar willen stellen.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik kijk niet zo veel naar andere aanvallers, maar ik ken Isaac al een tijdje en het verbaast me niks dat hij het zo goed doet”, stelt de aanvaller van Manchester United in de Zweedse media.

“Misschien heeft Zweden Zlatan niet meer nodig, nu Isaac het zo goed doet. Nee, ik denk dat Isaac zich goed voelt waar hij nu speelt. Voetbal is vijftig procent mentale sterkte, dat heb ik al vaker gezegd. Als je zelfvertrouwen hebt, is het makkelijker om te presteren.”

Het bericht OPVALLEND: Zlatan Ibrahimovic looft Anderlecht-huurling verscheen eerst op Voetbal4u.be.