OPVALLEND: Uitblinker Pro League solliciteert bij Club Brugge: “Ik kan er mee”

Club Brugge beschikt dit seizoen over een prima middenveld. Of dit volgend seizoen ook nog zo is is nog maar de vraag. Jordy Clasie wordt immers gehuurd en Vormer en Vanaken zullen misschien komende zomer interesse lokken na een ijzersterk seizoen.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Als Club een vervanger zoekt, kan het mogelijk eens in Kortrijk gaan kijken. Daar speelt Yevhen Makarenko een ijzersterk seizoen. Hij werd bovendien door gewezen Club-speler Sergej Serebrennikov naar België geloodst en gelooft zelf rotsvast in zijn kwaliteiten. “Als ik ze zie spelen, denk ik weleens: ik kan mee”, zegt hij aan Het Nieuwsblad over Club.

“Ik ben 26, the best is yet to come, yeah.(lacht) Natuurlijk wil ik hogerop, prijzen pakken met een topteam, of dat nu in België, Spanje, Duitsland of Engeland is. Maar vandaag ben ik echt nog niet bezig met mijn toekomst, ik wacht gewoon af.”

Het bericht OPVALLEND: Uitblinker Pro League solliciteert bij Club Brugge: “Ik kan er mee” verscheen eerst op Voetbal4u.be.