‘Chelsea heeft zijn beslissing over Michy Batshuayi reeds gemaakt’

Michy Batshuayi wordt door Chelsea verhuurd aan Borussia Dortmund. In de eerste vijf wedstrijden scoorde hij al vijfmaal voor de club. Inmiddels lijkt zijn toekomst bekend.

Volgens het medium Tuttomercatoweb zouden de bestuurders van Chelsea Batshuayi namelijk een prominente rol binnen het elftal willen geven komend seizoen. Veel zal dan wel afhangen van wie Antonio Conté zal opvolgen als manager. De Italiaanse oefenmeester lijkt namelijk aan zijn zwanenzang bezig in Londen. Pas wanneer de nieuwe manager geen heil ziet in een samenwerking met Batsman, kan er worden gesproken over een transfer.

Het bericht ‘Chelsea heeft zijn beslissing over Michy Batshuayi reeds gemaakt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Chelsea heeft zijn beslissing over Michy Batshuayi reeds gemaakt’

Michy Batshuayi wordt door Chelsea verhuurd aan Borussia Dortmund. In de eerste vijf wedstrijden scoorde hij al vijfmaal voor de club. Inmiddels lijkt zijn toekomst bekend.

Volgens het medium Tuttomercatoweb zouden de bestuurders van Chelsea Batshuayi namelijk een prominente rol binnen het elftal willen geven komend seizoen. Veel zal dan wel afhangen van wie Antonio Conté zal opvolgen als manager. De Italiaanse oefenmeester lijkt namelijk aan zijn zwanenzang bezig in Londen. Pas wanneer de nieuwe manager geen heil ziet in een samenwerking met Batsman, kan er worden gesproken over een transfer.

Het bericht ‘Chelsea heeft zijn beslissing over Michy Batshuayi reeds gemaakt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.