AS Monaco wil opnieuw gaan shoppen bij RSC Anderlecht

Vorig seizoen nam AS Monaco Youri Tielemans over van Anderlecht. Deze zomer willen ze weer zaken doen met de grootmacht uit Brussel. Ze willen Eliot Matazo een contractvoorstel doen. Dit weet het Franse Buzzsports te melden.

De Monegasken zouden bereid zijn om erg ver te gaan en zou zelfs al een ‘financieel zeer aantrekkelijk voorstel’ hebben gedaan aan Matazo, die volgens het medium alle kwaliteiten heeft om door te groeien tot een ster in het Europese voetbal.

 

Het bericht AS Monaco wil opnieuw gaan shoppen bij RSC Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

AS Monaco wil opnieuw gaan shoppen bij RSC Anderlecht

Vorig seizoen nam AS Monaco Youri Tielemans over van Anderlecht. Deze zomer willen ze weer zaken doen met de grootmacht uit Brussel. Ze willen Eliot Matazo een contractvoorstel doen. Dit weet het Franse Buzzsports te melden.

De Monegasken zouden bereid zijn om erg ver te gaan en zou zelfs al een ‘financieel zeer aantrekkelijk voorstel’ hebben gedaan aan Matazo, die volgens het medium alle kwaliteiten heeft om door te groeien tot een ster in het Europese voetbal.

 

Het bericht AS Monaco wil opnieuw gaan shoppen bij RSC Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.