OPVALLEND: Ex-speler neemt het op voor Olivier Deschacht

Olivier Deschacht werd onlangs vanwege zijn gedrag teruggezet naar de beloftes van Anderlecht. Ex-speler van RSCA Thomas Chatelle neemt het nu op voor Deschacht.

“In een spelersgroep mag niemand onaantastbaar zijn en het collectief primeert. Dat gezegd zijnde, je pakt iemand als Deschacht niet aan als een jong ventje die nog maar net komt kijken”, zei Chatelle tegenover Le Grand Débrief.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“De communicatie van Vanhaezebrouck is een catastrofe. En het is niet de eerste keer, denk maar aan de voorbereiding op de match op Club. Zich achter zijn spelers verstoppen om zijn beslissing te verantwoorden, dat kan niet.”

“En de timing is nog rampzaliger. Je zit op een moment waarop de club op de rand van een totale crisis staat. Dan is het niet het moment om een beslissing te nemen waarvan je weet dat er veel over gediscussieerd zal worden. En bovendien heeft hij ook gewoon een tekort aan spelers, laat staan spelers met ervaring.”

Het bericht OPVALLEND: Ex-speler neemt het op voor Olivier Deschacht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

OPVALLEND: Ex-speler neemt het op voor Olivier Deschacht

Olivier Deschacht werd onlangs vanwege zijn gedrag teruggezet naar de beloftes van Anderlecht. Ex-speler van RSCA Thomas Chatelle neemt het nu op voor Deschacht.

“In een spelersgroep mag niemand onaantastbaar zijn en het collectief primeert. Dat gezegd zijnde, je pakt iemand als Deschacht niet aan als een jong ventje die nog maar net komt kijken”, zei Chatelle tegenover Le Grand Débrief.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“De communicatie van Vanhaezebrouck is een catastrofe. En het is niet de eerste keer, denk maar aan de voorbereiding op de match op Club. Zich achter zijn spelers verstoppen om zijn beslissing te verantwoorden, dat kan niet.”

“En de timing is nog rampzaliger. Je zit op een moment waarop de club op de rand van een totale crisis staat. Dan is het niet het moment om een beslissing te nemen waarvan je weet dat er veel over gediscussieerd zal worden. En bovendien heeft hij ook gewoon een tekort aan spelers, laat staan spelers met ervaring.”

Het bericht OPVALLEND: Ex-speler neemt het op voor Olivier Deschacht verscheen eerst op Voetbal4u.be.