BREAKING: ‘Toptalent Anderlecht weigert contract, vertrek dreigt’

Één van Anderlecht zijn grootste talenten dreigt verloren te gaan voor de club. Deze week is Eliot Matazo namelijk zestien jaar geworden en komt dus in aanmerking om een contract te ondertekenen. Maar de middenvelder weigerde de aanbieding van Anderlecht. Dat weet La Dernière Heure te melden.

Een vertrek dreigt, want Matazo zou ondertussen ook gebroken hebben met zijn makelaar Christophe Henrotay. Het toptalent staat alvast op de verlanglijst van een pak grote clubs. Hij werd in het verleden al gelinkt aan Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City, Manchester United, Borussia Dortmund, RB Leipzig en Schalke 04. Ook Bayern München zou zich nu gemeld hebben.

Het bericht BREAKING: ‘Toptalent Anderlecht weigert contract, vertrek dreigt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.