‘Chelsea overweegt bizarre deal met Eden Hazard’

Het Manchester City van Kevin de Bruyne zou 170 miljoen euro willen betalen om Eden Hazard over te nemen van Chelsea. De Londenaren zouden open staan voor dit bedrag maar hebben dan wel een aanvullende eis.

Hazard zou enkel naar City mogen vertrekken als Chelsea in ruil Sergio Agüero mag overnemen. De kans lijkt echter minimaal dat zo’n deal er effectief komt. Het lijkt immers bijzonder onwaarschijnlijk dat Hazard staat te springen voor een transfer naar City of dat Agüero de omgekeerde beweging zal willen maken. De goalgetter gaf in het verleden al aan zijn contract bij City uit te willen doen om dan terug te keren naar Argentinië.

Het bericht ‘Chelsea overweegt bizarre deal met Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Chelsea overweegt bizarre deal met Eden Hazard’

Het Manchester City van Kevin de Bruyne zou 170 miljoen euro willen betalen om Eden Hazard over te nemen van Chelsea. De Londenaren zouden open staan voor dit bedrag maar hebben dan wel een aanvullende eis.

Hazard zou enkel naar City mogen vertrekken als Chelsea in ruil Sergio Agüero mag overnemen. De kans lijkt echter minimaal dat zo’n deal er effectief komt. Het lijkt immers bijzonder onwaarschijnlijk dat Hazard staat te springen voor een transfer naar City of dat Agüero de omgekeerde beweging zal willen maken. De goalgetter gaf in het verleden al aan zijn contract bij City uit te willen doen om dan terug te keren naar Argentinië.

Het bericht ‘Chelsea overweegt bizarre deal met Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.