Axel Witsel of Moussa Dembélé? Bondscoach Roberto Martinez reageert!

Moussa Dembele is de laatste weken flink op dreef bij zijn club Tottenham Hotspur. Dit is bondscoach Roberto Martinez ook opgevallen.

In het medium ‘Het Nieuwsblad’ laat hij zich uit over de middenvelder. “Wat hij nu laat zien, verbaast mij niet. We hebben al van die interessante momenten van hem gezien bij de nationale ploeg. Er zijn twee belangrijke vaststellingen: ten eerste is hij fit en heeft hij geen problemen met zijn enkel.”

“Ten tweede was hij in de wedstrijd met Tottenham op Juventus in zijn eentje in staat het spel zo te beïnvloeden dat Tottenham ondanks de 2-0-achterstand de wedstrijd toch kon oriënteren en nog 2-2 gelijk kon spelen. Hij was de spelmaker van die comeback. Dat valt niet te onderschatten.”

Maar dat hij in de pikorde nu sowieso boven Axel Witsel staat, wil Martinez niet gezegd hebben: “Neen, helemaal niet. We hebben voor die positie ook Defour, Fellaini, Tielemans en De Bruyne. Er zijn veel spelers die voor die positie gaan vechten.”

Het bericht Axel Witsel of Moussa Dembélé? Bondscoach Roberto Martinez reageert! verscheen eerst op Voetbal4u.be.