‘Sporting Charleroi verrast en geeft aanvaller contract’

Sporting Charleroi presteert dit seizoen boven verwachting. De club staat tweede in de competitie en dit is een zeer knappe prestatie. Vandaag is er nieuws over een contractverlenging.

David Pollet komt amper voor in de plannen van Felice Mazzu en hij beschikt over een aflopend contract. Iedereen verwachtte dat de ex-spits van AA Gent en RSC Anderlecht in de zomer gratis zou vertrekken, maar niets is minder waar.

La Dernière Heure weet dat Charleroi de optie om zijn contract met één jaar te verlengen dan toch gaat lichten. Dit seizoen speelde de aanvaller nog maar 733 minuten in de competitie en daarin was hij goed voor 2 goals en 1 assist.

Het bericht ‘Sporting Charleroi verrast en geeft aanvaller contract’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.