‘Real Madrid wil na Courtois en Hazard nog een Rode Duivel halen’

De Rode Duivels zijn in trek bij de Spaanse grootmacht Real Madrid. Eerder werd al bekend dat de ‘Koninklijke’ interesse heeft in zowel Thibaut Courtois en Eden Hazard maar nu is er nog een Belgische speler bijgekomen.

The Mirror meldt dat Real Madrid Toby Alderweireld in het vizier heeft. De Rode Duivel lijkt Tottenham in de zomer te gaan verlaten en dat heeft de aandacht van Real gelokt. Zij hopen te kunnen profiteren van de moeilijke relatie tussen Alderweireld en het bestuur van de Spurs. Beiden vinden geen akkoord omtrent een nieuw contract.

Manchester United, Chelsea en Manchester City hebben de Belg ook op hun verlanglijstje staan. Voor Alderweireld zou het een terugkeer naar Madrid zijn, want hij speelde in het verleden al voor Atlético Madrid.

Het bericht ‘Real Madrid wil na Courtois en Hazard nog een Rode Duivel halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.