‘AA Gent-verdediger staat voor transfer naar de Serie A’

Bij AA Gent loopt het dit seizoen prima. Één van de smaakmakers is Samuel Gigot. Een rots in de branding in de centrale verdeding van The Buffalo’s. Het medium ‘Het Laatste Nieuws’ weet te melden dat Lazio Roma in hem geinteresseerd is.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden op de Champions League vanavond bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Op het einde van het seizoen verlaat Stefan de Vrij de club, waardoor ze al op zoek gaan naar nieuwe versterking achterin. De geslaagde transfers van Jordan Lukaku en Adam Marusic in het verleden kunnen de Italianen misschien sneller overtuigen.

Gent zelf beseft dat het lastig wordt om Gigot nog langer te houden. De Fransman werd bij KV Kortrijk weggeplukt voor 1,3 miljoen euro, maar zijn waarde is inmiddels serieus opgelopen. Gigot heeft nog een contract tot 2021 lopen. De verdediger droomt om ooit voor Olympique Marseille te spelen, maar een Italiaans avontuur zal hij niet zomaar aan zich laten voorbijgaan.

 

Het bericht ‘AA Gent-verdediger staat voor transfer naar de Serie A’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.