BREAKING: Club is bereid om 700 miljoen neer te tellen voor Lionel Messi

Lionel Messi heeft bij zijn club FC Barcelona een transferclausule in zijn contract staan waarin staat dat hij voor 700 miljoen euro mag vertrekken. Een paar jaar geleden was het nog niet voor te stellen dat een club dit zou betalen maar inmiddels weten we wel beter.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

The Sun meldt namelijk dat de Chinese club Hebei Fortune voor een gigantische stunt hoopt te zorgen. De Chinezen zouden Lionel Messi namelijk willen overnemen van FC Barcelona. De Argentijnse superster verlengde onlangs zijn contract bij Barça en heeft nu een afkoopclausule van 700 miljoen euro in zijn contract staan, maar dat zou voor de Chinezen geen probleem zijn. Diverse grote bedrijven zouden hun financiële steentje bijdragen.

Hebei Fortuna zou afgelopen zomer ook al een poging gewaagd hebben, maar toen weigerde Messi nog. Inmiddels spelen landgenoten en vrienden Javier Mascherano en Ezequiel Lavezzi al bij de Chinese club en daarom denkt de clubleiding nu wél een kans te maken…

Het bericht BREAKING: Club is bereid om 700 miljoen neer te tellen voor Lionel Messi verscheen eerst op Voetbal4u.be.