Ronaldo wijst opvolger Gouden Bal-winnaar aan

De laatste jaren ging de Gouden Bal of naar Lionel Messi of naar Cristiano Ronaldo. De Braziliaanse Ronaldo denkt dat dit seizoen de bal naar een andere speler gaat. Hij tipt namelijk zijn landgenoot Neymar als winnaar.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik denk dat hij er elk jaar steeds dichter tegenaan zit”, meent Ronaldo in gesprek met SFR Sport. “2018 wordt een belangrijk jaar voor hem. Tijdens het WK kan de beslissing vallen, al blijft hij afhankelijk van de prestaties van zijn team.”

Neymar wordt bovendien veelvuldig in verband gebracht met Real Madrid, hoewel hij pas kort bij Paris Saint Germain speelt. Ronaldo vindt dat Neymar prima in Parijs zit: “Ik denk dat hij alle reden heeft om gelukkig te zijn. Hij woont in een geweldige stad en hij speelt in een team dat prima voetbalt. Misschien staat hij wel onder grote druk, maar dat is hij wel gewend. Ik geloof in het project waaraan hij is begonnen.”

Het bericht Ronaldo wijst opvolger Gouden Bal-winnaar aan verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Ronaldo wijst opvolger Gouden Bal-winnaar aan

De laatste jaren ging de Gouden Bal of naar Lionel Messi of naar Cristiano Ronaldo. De Braziliaanse Ronaldo denkt dat dit seizoen de bal naar een andere speler gaat. Hij tipt namelijk zijn landgenoot Neymar als winnaar.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik denk dat hij er elk jaar steeds dichter tegenaan zit”, meent Ronaldo in gesprek met SFR Sport. “2018 wordt een belangrijk jaar voor hem. Tijdens het WK kan de beslissing vallen, al blijft hij afhankelijk van de prestaties van zijn team.”

Neymar wordt bovendien veelvuldig in verband gebracht met Real Madrid, hoewel hij pas kort bij Paris Saint Germain speelt. Ronaldo vindt dat Neymar prima in Parijs zit: “Ik denk dat hij alle reden heeft om gelukkig te zijn. Hij woont in een geweldige stad en hij speelt in een team dat prima voetbalt. Misschien staat hij wel onder grote druk, maar dat is hij wel gewend. Ik geloof in het project waaraan hij is begonnen.”

Het bericht Ronaldo wijst opvolger Gouden Bal-winnaar aan verscheen eerst op Voetbal4u.be.