BREAKING: Zware schorsing dreigt voor sterkhouder van Standard Luik

De trainer van Standard Luik Ricardo Sa Pinto wordt vandaag bij de Geschillencommissie verwacht en kan daar een fikse straf tegemoet zien.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Na de nederlaag op het veld van Zulte Waregem kookte het potje van Sa Pinto over. Hij stapte het speelveld op om verhaal te halen bij de scheidsrechter. Mpoku en Sébastien Pocognoli wisten de Portugese trainer nog net bij de scheids weg te houden. Sa Pinto brulde verder. Ook Mpoku en Gomes lieten zich in die match op negatieve wijze gaan. Dus mogen ze het komen uitleggen in Brussel.

Sa Pinto was er ook te gast na de bekermatch tussen Anderlecht en Standard. Toen ging hij theatraal binnen de lijnen liggen, nadat er een bekertje bier anderhalve meter naast hem op de grond neerplofte.

De optelsom van zogenaamde incidenten kan leiden tot een zware schorsing.

Het bericht BREAKING: Zware schorsing dreigt voor sterkhouder van Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.