Standard Luik heeft goud in handen met deze speler

Standard Luik heeft goud in handen met Razvan Marin. Afgelopen weekend had hij een belangrijke rol in de winst op Club Brugge.

Op Daknam kreeg hij weliswaar wat extra rust gegund, maar aan een invalbeurt van enkele minuten had hij al genoeg om een erg fraaie goal te scoren. De Roemeense middenvelder is zich dit seizoen dan ook aan het opwerpen tot één van de smaakmakers in de competitie, coach Ricardo Sa Pinto kan niet anders dan tevreden zijn met zijn sterkhouder. “Razvan is iemand die veel vooruitgang geboekt heeft de laatste maanden. Hij werd een complete speler”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

Ook donderdag, wanneer Standard op het veld van Club Brugge een 4-1-voorsprong gaat verdediger, wordt weer heel wat van Marin verwacht. Daarom ook dat Sa Pinto hem aan de kant hield tegen Lokeren. “Ik moet ook oppassen met hem. Marin heeft heel wat matchen gespeeld de laatste tijd. En natuurlijk wil hij altijd op het veld staan. Alleen: als ik hem in Lokeren negentig minuten had laten spelen, dan denk ik dat hij niet fit genoeg zou zijn voor de match in Brugge.”

Het bericht Standard Luik heeft goud in handen met deze speler verscheen eerst op Voetbal4u.be.