DEFINITIEF: Union Saint-Gilloise haalt ex-speler van Leicester City in huis

Union Saint-Gilloise heeft een voormalig speler van Leicester City overgenomen. Het gaat om de 19-jarige Japanner Shuntaro Koga. De Japanner speelde de afgelopen jaren voor PEC Zwolle en Leicester City en werd in het verleden nog aan Borussia Dortmund gelinkt.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je nu vrijblijvend in!

“Voor dat hij in december bij Union aankwam om te trainen en vriendschappelijk op RWDM te spelen, werkte Shuntaro een stage af bij Leicester City af. Nadien ging hij bij PEC Zwolle U19 aan de slag. Met zijn Nederlandse ploeg speelde hij in de kampioenschap U19 en daarin was hij goed voor één goal in acht wedstrijden. Bij zijn kwaliteiten zien wij vooral zijn vista, passing en assists. Shuntaro zal met onze eerste ploeg trainen tot het einde van het seizoen, nadien heeft hij een optie voor het seizoen 2018-2019”, deelde de club mee.

Het bericht DEFINITIEF: Union Saint-Gilloise haalt ex-speler van Leicester City in huis verscheen eerst op Voetbal4u.be.