Voormalig trainer en analyticus: ‘Anderlecht is dik ingehaald door AA Gent en Club Brugge’

Het seizoen van Anderlecht is tot nu nou niet hoogstaand. Vorig seizoen wisten de Brusselaars nog kampioen te worden van Belgie en het tot de kwartfinales van de Europa League te schoppen. Voormalig trainer en analyticus Aad de Mos is hard voor zijn club maar ziet het onder de nieuwe voorzitter Marc Coucke wel goedkomen in de toekomst.

facebook VANDAAG SUPER SUNDAY! WED EN KIJK LIVE naar AA GENT – CLUB BRUGGE en STANDARD LUIK – ANDERLECHT via UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + €80 euro voetbalwedden! Schrijf je vrijblijvend in!

“Coucke zal in ieder geval geld uit gaan geven om kampioen te worden. Dat is zijn grote droom. Ze hebben veel werk te doen bij Anderlecht, want ze zijn dik ingehaald door AA Gent en Club Brugge. Anderlecht speelt geen voetbal meer zoals we dat gewend zijn. Het zijn nu allemaal simpele spelers, die geen ‘grandeur’ hebben, zoals ze dat in Brussel zeggen. Er loopt geen Degryse, Rensenbrink of Van Himst meer rond. Ik denk dat Coucke in staat is om betere spelers te halen, dan die nu op het veld staan”, zei hij aan Trouw.

Coucke zal het wel oplossen volgens De Mos. “Anderlecht heeft het scoutingsbeleid volledig verwaarloosd en zijn lot in handen gelegd van makelaars. Daarom denk ik ook dat de komst van Coucke een hele goede zaak is voor Anderlecht. Hij is een visionair en een groot zakenman die risico’s durft te nemen. Door de ervaring die hij heeft opgedaan bij Oostende weet hij al hoe de jungle van de voetbalwereld in elkaar zit en weet hij ook hoe het op dit moment werkt in België. Anderlecht gaat zeker weer kampioen worden. Coucke zal willen dat iedereen weer met respect over Anderlecht spreekt.”

Het bericht Voormalig trainer en analyticus: ‘Anderlecht is dik ingehaald door AA Gent en Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.