BREAKING: ‘Engelse topclub meldt zich voor Rode Duivel met bod van 170 miljoen euro’

Het Manchester City van o.a Kevin de Bruyne speelt dit seizoen iedereen weg in de Premier League. Ze lijken zo af te stormen op het kampioenschap. Toch vinden ze de selectie nog niet compleet en denken ze aan een Rode Duivel om de selectie nog verder te versterken.

facebook VANDAAG SUPER SUNDAY! WED EN KIJK LIVE naar AA GENT – CLUB BRUGGE en STANDARD LUIK – ANDERLECHT via UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + €80 euro voetbalwedden! Schrijf je vrijblijvend in!

Eerder was Alexis Sanchez een optie voor ‘The Citizins’ maar hij koos voor Manchester United. Het volgende doelwit moet nu Eden Hazard worden.

Met het afhouden van een contractverlenging bij Chelsea, waar hij nog voor 2 jaar onder contract staat, zorgt Hazard voor interesse van City. Pep Guardiola was akkoord met het bestuur om niet met geld te lopen smijten om Sánchez te halen, maar ziet in Eden Hazard naar verluidt wel een betere investering. Het bovengenoemde medium meent te weten dat de huidige nummer één in Engeland zo’n 170 miljoen veil zou hebben voor de sterspeler van Chelsea.

Het bericht BREAKING: ‘Engelse topclub meldt zich voor Rode Duivel met bod van 170 miljoen euro’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.